Založ si blog

Čo si myslím o blogu Pravda?

Už dlho som nenapísal na tento blog ani čiarku. Veľmi to tu nežije. Keď si môj článok prečítalo 150, 200 ľudí, považoval som to za úspech.

Úprimne? Prečo písať tu, kde články takmer nikto nečíta, keď na konkurenčnom „smečkárskom“ máte čítanosť v priebehu hodinky aj 1000 ľudí? Je toto taký testovací blog názorov? Veľmi mi vyhovuje, že  vďaka zložitej registrácii aj do diskusie ma tu nikto nekritizuje. Ako by nemohla byť registrácia jedna, uľahčiť registráciu nikto nemá záujem. Možno mi to dáva pocit, že píšem dobre. „Určite píšem dobre“, priama reč môjho ega. Rozum mi napovedá, že nízka diskusná aktivita môže mať tajný dôvod č.2 – píšem nezaujímavo? Na Smečku som si overil, že sa dá písať a ľudí to občas aj baví čítať. „Jasné, že nepíšem nezaujímavo!“, zamietol som nepríjemný dôvod č.2. Alebo dôvod 3: Veci na ktoré poukazujem snáď nikoho nezaujímajú?

Čo hovorí pre ÁNO? Na tomto webe môžem prezentovať svoje názory takmer beztrestne. Len s minimálnou obavou, že by mi pod článkom svietili čísla diskutujúcich príspevkov desiatok anonymných užívateľov. Nevýhoda tohto blogu sa vlastne stáva jeho výhodou. Pokojné komorné miesto pre vlastné názory? A komerčné príspevky je lepšie pustiť na mass market ku konkurencii, kde si môžete otestovať marketingovú komunikáciu. Nemám pravdu? Čo poviete?

Obchodné tajomstvo

20.04.2011

Rozmýšľal som či zverejniť detaily, ktoré so mnou komunikujú klienti. Podľa môjho názoru dokonale odhaľujú podstatu predaja na mince-numizmatika.sk. Sú to skôr výroky, ktoré vzájomne na seba nenadväzujú, avšak podľa môjho názoru stoja za povšimnutie. V bežnej firme by ich považovali za obchodné tajomstvo. Autori, určite si svoje vyjadrenie nájdete: Raz príde deň [...]

Drobnosť, ktorá znamená úspech v podnikaní

07.04.2011

Každý človek ktorý sa chce pokúsiť o vlastný úspech môže jednoducho a aj bez potreby väčších investícií rozbehnúť svoj vlastný projekt. Popri zamestnaní, s využitím internetu, a bez podnikateľských priestorov. Som presvedčený, že ideálny podnikateľský nápad neexistuje, existuje len zodpovedný prístup ku svojim povinnostiam, ten predstavuje 50% úspechu. Každý [...]

Návod na lepší život?

01.04.2011

Páči sa mi hľadať riešenia, ktoré dokážu zarábať. V škole nás učili, že najlepšie riešenie je takzvané „win-win“. Veľmi zjednodušene to znamená, že predáte a zákazník je spokojný = win. Na oplátku zarobíte = win. Tak nech mi niekto vysvetlí, prečo tento princíp nemôže fungovať, keď predávate pre niekoho iného? Prečo zamestnávateľ nedokáže oceniť [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 48500x
Priemerná čítanosť článkov: 4850x

Autor blogu

Kategórie