Založ si blog

Na Kramároch nič nové.

Tak už máme po voľbách. Konečne. Večer zabehnem s kamarátmi na pivko a potom mi zostáva už len hľadať vhodné darčeky pre mojich blízkych. Analýzu volieb som si urobil už včera. Kramáre si do miestneho parlamentu zvolili všetkých 6 chlapcov z SDKU. Z pohľadu voliča vyhrali lepší. „Aspoň sa nebudú hádať“ povedala mi ráno suseda, keďže voliči vybrali 6 ľudí z tej istej kandidátky. Jedno si vieme povedať už teraz. Na Kramároch žiadna zmena nebude. Nebude opravený žiaden chodník a tie súčasné bude mesto aj naďalej prenajímať firmám. Nepostaví sa žiaden domov seniorov a nikto nebude investovať do toho aby malé deti mali škôlku, školu alebo lekára v mieste bydliska. Výstavba sa bude ďalej zahusťovať a pod oknami vďačných voličov vyrastú nové paneláky ktoré zoberú slnko z vašej obývačky. Celé 4 roky bude pokoj. Žiaden mestský poslanec sa neukáže medzi ľuďmi, až pred voľbami sa budú distribuovať nové letáky. Jednoducho na Kramároch nič nové. Ešte aj cesty zostávajú po včerajšom snežení neodhrnuté. Presne tak ako posledné 4 roky.

Obchodné tajomstvo

20.04.2011

Rozmýšľal som či zverejniť detaily, ktoré so mnou komunikujú klienti. Podľa môjho názoru dokonale odhaľujú podstatu predaja na mince-numizmatika.sk. Sú to skôr výroky, ktoré vzájomne na seba nenadväzujú, avšak podľa môjho názoru stoja za povšimnutie. V bežnej firme by ich považovali za obchodné tajomstvo. Autori, určite si svoje vyjadrenie nájdete: Raz príde deň [...]

Drobnosť, ktorá znamená úspech v podnikaní

07.04.2011

Každý človek ktorý sa chce pokúsiť o vlastný úspech môže jednoducho a aj bez potreby väčších investícií rozbehnúť svoj vlastný projekt. Popri zamestnaní, s využitím internetu, a bez podnikateľských priestorov. Som presvedčený, že ideálny podnikateľský nápad neexistuje, existuje len zodpovedný prístup ku svojim povinnostiam, ten predstavuje 50% úspechu. Každý [...]

Návod na lepší život?

01.04.2011

Páči sa mi hľadať riešenia, ktoré dokážu zarábať. V škole nás učili, že najlepšie riešenie je takzvané „win-win“. Veľmi zjednodušene to znamená, že predáte a zákazník je spokojný = win. Na oplátku zarobíte = win. Tak nech mi niekto vysvetlí, prečo tento princíp nemôže fungovať, keď predávate pre niekoho iného? Prečo zamestnávateľ nedokáže oceniť [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 10
Celková čítanosť: 48524x
Priemerná čítanosť článkov: 4852x

Autor blogu

Kategórie